Lid worden

PT Cruiser Club Nederland, dé website waar PT Cruiser liefhebbers van over de hele wereld samenkomen.

Word lid van PT Cruiser Club Nederland en profiteer van leuke kortingen, onze evenementen, online support, hulp bij problemen met je auto etc.

Indien je lid wilt worden van onze vriendenclub, lees dan eerst onderstaande informatie aandachtig door en klik dan pas op de banner onderaan deze pagina.
 
Aanmelden
 
Indien je lid wilt worden van PT Cruiser Club Nederland en je bent in het bezit van een PT Cruiser, kun je op de banner onderaan deze pagina klikken. Je krijgt dan een formulier te zien waar enige informatie ingevuld dient te worden. Bij "Naam" vermeld je je volledige voor- en achternaam. Bij "Gebruikersnaam" mag je een bijnaam (nickname) vermelden.
Let op: Geef een geldig email adres op. Dit is belangrijk voor het ontvangen van de bevestiging van je aanmelding.
Je gebruikersnaam verschijnt op de website wanneer u bent ingelogd (in een blokje genaamd 'Wie is online') en je voor en achternaam worden vermeld op je persoonlijke profielpagina en op het forum. Deze gegevens zijn alleen toegankelijk voor leden die op de site zijn ingelogd en zijn voor anderen dus afgeschermd. Het e-mailadres is alleen zichtbaar voor de Administrator, dus niet voor alle andere leden, tenzij je deze instelling zelf wijzigt in je profiel. Op die manier bieden wij onze leden privacy en zijn namen en berichten niet voor iedereen toegankelijk of te achterhalen.
 
Nadat je het formulier correct hebt ingevuld en verzonden, ontvang je via e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze mail staat een link die je moet aanklikken om je aanmelding definitief te maken. Nadat je aanvraag is goedgekeurd *, ontvang je hiervan een 2e email en kun je inloggen en gebruik maken van de volledige website en het forum.
Inloggen doet u door uw Gebruikersnaam en Wachtwoord op te geven en vervolgens op de knop 'Inloggen' te klikken rechts bovenaan de website. Ben je eenmaal ingelogd, klik dan in het topmenu op Forum en vervolgens op "Bewerk mijn profiel". Je profiel wordt zichtbaar en daar kun je je gegevens aanvullen. Vooral verzoeken wij je de kolom "locatie" te vullen. Altijd handig om te weten, uit welke stad of welk dorp een lid afkomstig is.
Het zou ook leuk zijn als je je even voorstelt op ons Forum, zodat onze leden weten wie je bent.
* Team PTCCN kan zonder opgave van reden je aanvraag afkeuren! Ook hiervan krijg je een melding!
 
Donatie
 
Als lid van de PT Cruiser Club Nederland dien je jaarlijks vóór 1 februari een donatie in de clubkas te storten van max. € 25,00.
Elk nieuw lid dient binnen 4 weken ná aanmelding zijn/haar donatie over te maken. Na 2 weken krijg je eventueel nog een herinneringsmail. Als we binnen de gestelde tijd geen donatie en/of reactie ontvangen hebben wordt je account en evt. geplaatste berichten op het forum verwijderd.
De donatie loopt per kalenderjaar. Aanmeldingen die plaats vinden ná 15 november, zijn voor het resterende jaar vrijgesteld van een donatie. Je donatie geldt dan voor het volgende jaar.
 
Wens je niet langer lid te blijven van PT Cruiser Club Nederland, stuur dan a.u.b. een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de mededeling "einde lidmaatschap".
Bij het opzeggen van je lidmaatschap wordt je account en evt. geplaatste berichten op het forum verwijderd.
 
Door het voldoen van je donatie heb je recht op:
- antwoord/ondersteuning bij technische vragen/problemen op ons forum of via email
- het plaatsen van advertenties op ons forum **
- bestellen van Clubshop artikelen
- gratis deelname aan onze evenementen 
- de PT Cruiser Club Nederland Memberscard (stuur je NAW gegevens naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
** Als je alleen lid wil worden om je PT Cruiser te verkopen, dan rekenen wij hier € 25,00 voor.

De donaties komen geheel ten goede aan de club en helpen ons o.a. bij:
- de kosten van de webhosting en de domeinregistratie.
- ontwikkeling en productie van de memberscard en het evenementenvignet.
- aanschaf kantoorbenodigdheden zoals papier, toner, insteek- en lamineerhoezen.
- aanschaf enveloppen en postzegels voor versturen van memberscards, etc.
- eenmalige aanschaf van artikelen zoals bijv. een clubvlag.
- deelnemers aan evenementen voorzien van een traktatie (bijv. een kop koffie)
- aanschaf attenties voor bijvoorbeeld de gastheer tijdens evenementen.
- aanschaf attenties voor leden, welke een evenement hebben georganiseerd
 
De jaarlijkse donatie kan worden overgemaakt naar de PT Cruiser Club Nederland rekening.
Naam: J.A.P. Gortemuller
IBAN: NL11 INGB 0671 2096 55
BIC: INGBNL2A
ING-bank Nederland
Plaats: Eindhoven, Nederland
Onder vermelding van : donatie PTCCN en je naam
 
We hopen samen met jou veel plezier te beleven aan de  PT Cruiser Club Nederland (PTCCN)
 

John, Tony en Jorgen.

Door op de onderstaande Aanmeld-banner te klikken verklaar je akkoord te gaan met en kennis te hebben genomen van bovenstaande informatie.