Adverteren

Adverteren op onze website PT Cruiser Club Nederland is vanaf nu ook mogelijk voor bedrijven en particulieren die geen directe sponsor zijn van onze club. Advertenties hoeven niet perse auto gerelateerd of regio gebonden te zijn. Onze leden komen namelijk uit alle windstreken van Nederland en ook zelfs daarbuiten.

Adverteren op onze website gaat op basis van een periode van 1 jaar en kan telkens met 1 jaar worden verlengd. De advertentie wordt niet automatisch verlengd, daarvoor zullen wij eerst contact met u opnemen. Advertenties worden voor acceptatie getoetst door het team PTCCN. De advertenties moeten vanwege het familiaire karakter van de club namelijk geschikt zijn voor alle leeftijden en bevolkingsgroepen. Wij sluiten dan ook advertenties uit die bijvoorbeeld erotisch of racistisch getint zijn en advertenties die een politieke boodschap uitdragen.

Uw banner wordt geplaatst op onze Homepage en heeft een afmeting van maximaal 160 pixels breed en 160 pixels hoog. Uw bestaande banner kan door ons worden aangepast tot de juiste afmeting.

Voor meer informatie of het aanmelden van uw advertentie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..