Fotopagina Nieuwjaars Bijeenkomst 2023

Korte impressie (door John Gortemuller)

Bbrrrrr...... wat was het koud zondagmiddag 22 januari rond 15.00 uur. Omstreeks die tijd kwamen we bij elkaar bij Bowlingcentrum Tiel voor de Nieuwjaars Bijeenkomst 2023.
Eigenlijk zouden we naar de A15 Bowling gaan in Gorinchem. Het geringe aantal deelnemers noodzaakte ons echter om daar te annuleren. Om de aangemelde deelnemers tóch een leuke middag/avond te bezorgen werd daarom gekozen voor een partijtje GlowGolf met aansluitend een steengrill arrangement.

Na een gezellige klets met koffie met een petit fourtje ging het gezelschap naar boven om in de Glow te gaan golfen. Jos, Viv en Joke bleven beneden, zij deden niet mee. In de ontvangsthal werden we opgesplitst in 2 groepjes: eentje van 5 en eentje van 6 personen. Toen iedereen een stick en een fluorescerend balletje had gekregen kon de competitie beginnen. De spelers deden hun uiterste best om in zo weinig mogelijke slagen het balletje in het putje te krijgen. Soms ging dat in één keer en soms duurde dat meer dan 5 slagen. Dan moesten helaas 10 beurten worden genoteerd.

Na een spannende wedstrijd met de nodige Oeehhh's en Aahhhh's gingen we weer naar beneden. Daar stond een keurig gedekte tafel voor ons klaar met nog koude stenen. We kregen namelijk eerst een kop lekkere groentesoep. Daarna kwamen de schalen met 6 verschillende soorten vlees op tafel. Uiteraard ontbrak ook de friet niet. We konden onbeperkt gebruik maken van het salade buffet, waar ook de sauzen te vinden waren.
Voorafgaande aan het eten had ik de scores opgeteld en daaruit bleek dat er door sommigen nogal creatief met de cijfers was omgegaan. Dat had echter geen invloed op de winnaar. Met in totaal 45 punten waren Bert en ikzelf als besten geëindigd. Omdat Teamleden niet in aanmerking komen als winnaar mocht ik dan ook met trots Bert de winnaarsmedaille omhangen. Na dit kleine intermezzo en een applaus van de groep konden we weer gaan met de maaltijd.

Zo tegen een uur of half acht vertrokken de eerste leden huiswaarts. Na nog een kopje koffie te hebben gedronken, gingen ook wij rond 20.30 uur naar huis.
Alle deelnemers heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid. Ondanks de kleine groep hadden we toch een gezellige Nieuwjaars Bijeenkomst.


 

 

 

 

 

 

 

 

Met dank aan onze hoffotograaf van die dag: Berry van Doremalen.