Fotopagina Eindejaars Meeting 2023

Korte impressie (door John Gortemuller)

Zondag 26 november stond de EIndejaars Meeting gepland en de Meet & Greet was van 13.30 uur tot 14.30 uur. Aanvankelijk stonden er 19 PT Cruisers op de deelnemerslijst. Maar helaas kwamen er 3 annuleringen. Maar 16 PT's op een rijtje geeft ook een mooi plaatje. Helaas was het weer deze keer ons niet echt goed gezind en de meesten gingen meteen na het parkeren naar binnen bij de Goudreinet in Vuren. Daar konden de "ouwe" leden kennis maken met de "nieuwe" (en omgekeerd natuurlijk), want nieuwe leden daarvan waren er best veel aanwezig. Heel leuk trouwens !!

Het personeel deed hun best om iedereen bij binnenkomst meteen te voorzien van koffie of thee met een lekker stuk appelgebak. Aan de verschillende tafeltjes werden gezellig de laatste informatie en meningen gedeeld. Intussen werd iedereen voorzien van een evenementen vignetje en een route beschrijving.

Zo tegen 14.45 uur werd iedereen naar buiten gedirigeerd om te beginnen aan de route. De eerste "hindernis" was de pont over de Waal richting Brakel. Na flink wat passen, meten en opschuiven kreeg de man op de pont het toch voor elkaar om alle 16 PT's in één keer mee te nemen. Toppie.

Eenmaal in Brakel aangekomen begon de rit over de Waaldijk en konden we zien hoe hoog het water in de uiterwaarden stond. Kronkelend door verschillende dorpjes en een paar stops om wat mooie plaatjes te schieten maakten we daarna onze entree in Zaltbommel. Na een klein rondje door het centrum werd even gestopt om de karavaan weer bij elkaar te krijgen. Na de korte stop werd weer verder gereden. om aan de andere kant van de Waal te komen moesten we noodgedwongen over de A2 en de Martinus Nijhoff brug. Meteen ná de brug afslag Waardenburg weer van de A2 af en verder door het afwisselende landschap. 

Vervolgens reden we een stukje langs de Linge en door Asperen. Uiteindelijk bij de A15 namen we rechts de afslag richting Gorinchem. Daar bevond zich het A15 Wereldrestaurant, het eindpunt van de route. Enkelen namen hier afscheid van de groep en de overigen gingen naar binnen om te genieten van de meest uiteenlopende gerechten.

Helaas is aan mijn verzoek om wat foto's door te sturen geen gehoor gegeven. Ik had er zelf al een paar op het Forum gezet en de foto's hieronder heb ik van Facebook geleend. Jammer genoeg heeft waarschijnlijk iedereen die inmiddels al gezien.

Tony, Jorgen en ikzelf willen alle deelnemers heel erg bedanken voor het mogelijk maken van deze gezellige middag en heel graag tot een volgende keer.