Fotopagina Eindejaars Meeting 2022

Korte impressie (door John Gortemuller)

Op 27 november 2022 werd voor onze leden, zowel van Website als van Facebook, de Eindejaars Meeting georganiseerd. Deze keer gingen we geen toerrit rijden, gewoon alleen een PT bijeenkomst waar we gezellig met elkaar het seizoen af konden sluiten. Dit alles in een informele en ongedwongen sfeer.
Hoewel de animo hiervoor niet erg groot was, mochten we toch weer wat nieuwe leden begroeten: Peter van de Winkel en Harm Doorn, beiden met partner.

Het weer was ons niet erg goed gezind deze keer. Echt herfstweer met wat regen en soms een gure wind.
Dat was voor de meesten dan ook de reden om de gesprekken, die bij aankomst bij de PT's werden gehouden, binnen bij La Place "De Meern" voor te zetten.
Tafels werden verplaatst en stoelen opnieuw aangeschoven. En dit gebeurde elke kaar als er nieuwe leden binnen kwamen. Zo hadden we op een gegeven moment een rij van 6 tafeltjes. Zelfs een grote plantenbak moest hiervoor verplaatst worden.

Iedereen had inmiddels de weg naar de buffetten van La Place gevonden en bestelde daar hetgeen hij of zij lekker vond.
Aan de tafels werden bijna alle wereldproblemen binnen no-time opgelost. Iedereen had wel een uitgesproken mening over dit of dat en wist ook wat eraan gedaan moest worden om e.e.a. uit de wereld te helpen.

Intussen was Berry nog even naar buiten gegaan om Scruffy uit te laten en wat foto's van de PT's te maken, die nu zonder hun baasjes buiten in de kou stonden. Dank voor deze foto's, Berry.

Nadat de meeste wereldproblemen waren opgelost en iedereen weer op de hoogte was van de laatste clubroddels, gingen de eerste leden tegen 15.00 uur weer huiswaarts.

De laatste meeting van 2022 zat er op. Als Team willen we iedereen, die hieraan deelnam, bedanken voor hun komst en graag zien we iedereen weer terug bij een volgende meeting.

Dirk, Tony en John.